TOBB BAŞKANI RİFAT HİSARCIKLIOĞLUNA ZİYARET...

TOBB BAŞKANI RİFAT HİSARCIKLIOĞLUNA ZİYARET...

EZİNE 10.12.2022 09:13:00 669 0
TOBB BAŞKANI RİFAT HİSARCIKLIOĞLUNA ZİYARET...

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nu makamında ziyaret etti.

TOBB İkiz Kulelerinde gerçekleştirilen görüşmede, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Ersin Kahraman ve Murat Aydoğdu, Yönetim Kurulu Sayman Üye Turgay Kılıç, Yönetim Kurulu üyeleri Ahmet Çelik, Akın Yalman, Berkin Karaca, Deniz Tennioğlu, Şakir Kutluay, Volkan Temiz, Meclis Başkan Yardımcısı Armağan Aydeğer, Meclis Katip üye Saniye Öfekler Elmas, TOBB  Çanakkale İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Birce Bilici Şimşek, Genel Sekreter Sema Sandal ve Yönetici Asistanı Seval Akbulut hazır bulundu.

“ÜYELERİMİZİN SORUNLARINA ÇÖZÜM ÜRETMEK İÇİN GÜCÜMÜZÜ TOBB'DEN ALIYORUZ.”

 Ziyaretle ilgili bilgi veren Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu; “Çanakkale iş dünyasının temsilcileri olarak en büyük gücümüz ve dayanağımız Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimiz ve TOBB Başkanımız Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu'dur. Üyelerimizin ticari faaliyetleriyle ilgili karşılaştıkları sorunları, görüşleri ve sektörleriyle ilgili iyileştirme önerilerini iletiyor ve takipçisi oluyoruz. Rifat Başkanımız da sağ olsun taleplerimizle tek tek ilgilenerek konuyla ilgili en üst düzeyde lobicilik faaliyetleri yürütüyor. Bugün burada Yönetim Kurulu, Meclis ve Kadın Girişimciler Kurulu temsilcilerimizle beraber yeni dönemde hedeflediğimiz çalışmalarımız ve projelerimizle ilgili Rifat Başkanımıza bilgi vererek görüş alışverişinde bulunduk. Üyelerimizden gelen talepleri bir kez daha birinci ağızdan TOBB Başkanımıza ileterek destek talep ettik. İş insanları olarak, güçlü ve etkili bir liderimizin olması bizlerin ileriye daha fazla güvenle bakmasını sağlıyor. Yeni dönemde üyelerimiz ve İlimiz için daha güzel işler ortaya koymak üzere TOBB Başkanımız Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu'nun tam desteğini aldık. Kendilerine gösterdikleri misafirperverlik ve hayırlı olsun temennileri için katılım  sağlayan heyetim ve tüm üyelerim adına teşekkür ediyorum.

Rifat Başkanımın bir lafı var. Çok doğru bir laf. Bizler Türkiye'nin en demokratik seçimleri ile seçiliyoruz. Gerek biz il, ilçe Oda, Borsaları, genel kurulumuzun sonrasında da Türkiye Odalar Borsalar Birliği'mizin Yönetim Kurulu ve Başkanı.

Çanakkale'nin adına yakışır şekilde demokratik ve nezih bir şekilde seçimlerimizi çok yüksek bir katılımla gerçekleştirdik. Yönetim Kurulumuzu oluşturduk. Bu dönem de istediğim arkadaşlarımla çalışma imkanı buldum. Önümüzdeki dönemde Odalar Borsalar Birliği'mizin Genel Kurulu var. Bu dönemde de Rifat Başkanımla çalışmak benim için onur, gurur ve mutluluk olacaktır”. dedi.

“GAZİ ORTAOKULU” GEZİDEYDİ

YEŞİL VATAN İÇİN TOPLANTI

ÇELTİK TARIMI BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

KUŞ GÖZLEM ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

YASAK, 1 HAZİRAN'DA BAŞLIYOR

ANKARA’da TEMASLARDA BULUNDU

ASFALTLAMA ÇALIŞMASINI TAKİP ETTİ

KAYADERE PİKNİK ALANI'NDA BİR ARAYA GELDİLER

ÇOMÜ'DE GÜVENLİ SÜRÜŞ VE TRAFİK BİLİNCİ EĞİTİMİ VERİLDİ

KANSERE KARŞI BESLENME ÖNERİLERİ

“2025 CHALLENGE GALLİPOLİ” YARIŞI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

SONA EREN SEZONUN DEĞERLENDİRMESİ

CHP İLÇE ÖRGÜTÜNDEN BASIN AÇIKLAMASI

GAZİ YAHYA EYSEN KAYACIK KÖYÜ'NDE TOPRAĞA VERİLDİ

EZİNE'DE GENÇ GIDA DENETÇİLERİ İŞ BAŞINDA

GELENEKSEL KÖY HAYIRLARI DEVAM EDİYOR

GEYİKLİ'DE EĞİTİM YÖNETİCİLERİYLE GÖRÜŞTÜ

“AŞILANIN, ÖNLEYİN, KORUNUN”

GÜZELKÖY'DE HIDRELLEZ ŞENLİĞİ DÜZNLENDİ

ÇOCUKLARDA BAHAR ALERJİSİNE KARŞI 7 ETKİLİ ÖNLEM!.

MAÇ ÖNCESİ FORMA HEDİYE EDİLDİ

EZİNE SPOR : 3 BURHANİYE BELEDİYE SPOR : 5

TARIM SİGORTALARI BİLİNÇLENDİRME TOPLANTISI DÜZENLENDİ.

COĞRAFİ İŞARETLİ ÜRÜNLER ÇALIŞTAYI DÜZENLENDİ

AŞI OLMANIN ÖNEMİ ANLATILDI

PARK VE BEKLEME SORUNLARI MASAYA YATIRILDI

FİNALE ÇIKTILAR

SON HAFTADA KENDİ EVİNDE MAÇ YAPACAK

MARKETLER DENETLENDİ

ŞEHİT ve GAZİ AİLELERİYLE İFTAR SOFRASINDA BULUŞULDU.

Yükleniyor

“GAZİ ORTAOKULU” GEZİDEYDİ

KUŞ GÖZLEM ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

ANKARA’da TEMASLARDA BULUNDU

ASFALTLAMA ÇALIŞMASINI TAKİP ETTİ

KAYADERE PİKNİK ALANI'NDA BİR ARAYA GELDİLER

CHP İLÇE ÖRGÜTÜNDEN BASIN AÇIKLAMASI

GAZİ YAHYA EYSEN KAYACIK KÖYÜ'NDE TOPRAĞA VERİLDİ

EZİNE'DE GENÇ GIDA DENETÇİLERİ İŞ BAŞINDA

GELENEKSEL KÖY HAYIRLARI DEVAM EDİYOR

GEYİKLİ'DE EĞİTİM YÖNETİCİLERİYLE GÖRÜŞTÜ

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 36 30 1 5 60 95
2.Fenerbahçe 36 26 4 6 51 84
3.Samsunspor 36 19 10 7 14 64
4.Beşiktaş 36 17 8 11 23 62
5.İstanbul Başakşehir 36 16 14 6 4 54
6.Eyüpspor 36 15 13 8 5 53
7.Trabzonspor 36 13 11 12 13 51
8.Göztepe 36 13 12 11 9 50
9.Rizespor 36 15 17 4 -6 49
10.Kasımpaşa 36 11 11 14 -1 47
11.Konyaspor 36 13 16 7 -5 46
12.Alanyaspor 36 12 15 9 -7 45
13.Kayserispor 36 11 13 12 -12 45
14.Gazişehir Gaziantep 36 12 15 9 -5 45
15.Antalyaspor 36 12 16 8 -25 44
16.Bodrum FK 36 9 17 10 -17 37
17.Sivasspor 36 9 19 8 -16 35
18.Hatayspor 36 6 22 8 -27 26
19.Adana Demirspor 36 3 28 5 -58 2