ÖZBEKİSTAN ANKARA BÜYÜKELÇİLİĞİ ÇTSO YÖNETİM KURULUNU ZİYARET ETTİ...

ÖZBEKİSTAN ANKARA BÜYÜKELÇİLİĞİ  ÇTSO YÖNETİM KURULUNU ZİYARET ETTİ...

ÖZBEKİSTAN ANKARA BÜYÜKELÇİLİĞİ ÇTSO YÖNETİM KURULUNU ZİYARET ETTİ...

 Özbekistan Ankara Büyükelçiliği Müsteşarı Maşrab Mamirov ve Başkatibi Hurşid Rahmanov Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulunu ziyaret ederek yapılabilecek işbirlikleri hakkında görüş alışverişinde bulundu.
ÇTSO Kongre Fuar Merkezinde gerçekleşen ziyarette, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Aydoğdu, Yönetim Kurulu Sayman Üye Turgay Kılıç, Yönetim Kurulu üyeleri Ahmet Çelik, Ayşe Önen Özoğuz, üyemiz Kadir Alaylı ve Genel Sekreter Sema Sandal hazır bulundu.
“ÖZBEKİSTAN İLE ÇANAKKALE ARASINDA YAPILABİLECEK İŞBİRLİKLERİNİ GÖRÜŞTÜK”
Ziyaretle ilgili bilgi veren Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu; “Orta Asya Cumhuriyetlerinin en kalabalık ülkesi olan Özbekistan, eski İpek Yolu üzerindeki merkezler olan Semerkand ve Buhara'ya ev sahipliği yapmaktadır. Özbekistan bu sebeple Orta Doğunun merkezi konumundadır. Özbekistan gıda sektöründe hem ithalatçı hem de ihracatçı konumdadır. İnşaat sektörüne yönelik önemli fırsatlar yaratan Özbekistan'ın genel ekonomik durumu hakkında Özbekistan Ankara Büyükelçiliği Müsteşarı Maşrab Mamirov ve Başkatibi Hurşid Rahmanov'dan bilgi aldık. Kendileriyle Çanakkale'den neyi satabiliriz veya ithal etmek durumunda olduğumuz hangi kalemleri daha ucuza alabiliriz konularını masaya yatırdık. Özbekistan ile Çanakkale arasında yapılabilecek işbirliklerini görüştük. Verimli geçen ortak toplantımızın ardından sürecin ne şekilde devam ettirebileceğimizi görüştük.  Özbekistan Ankara Büyükelçiliği Müsteşarı Maşrab Mamirov ve Başkatibi Hurşid Rahmanov'a verdileri bilgiler, gösterdikleri işbirliği ve samimi yaklaşımları için Yönetim Kurulum adına teşekkür ediyorum.”  dedi.



YOLLAR ASFALTLANIYOR..!

İŞHANI YIKILDI

“GAZİ ORTAOKULU” GEZİDEYDİ

KUŞ GÖZLEM ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

ANKARA’da TEMASLARDA BULUNDU

ASFALTLAMA ÇALIŞMASINI TAKİP ETTİ

KAYADERE PİKNİK ALANI'NDA BİR ARAYA GELDİLER

CHP İLÇE ÖRGÜTÜNDEN BASIN AÇIKLAMASI

GAZİ YAHYA EYSEN KAYACIK KÖYÜ'NDE TOPRAĞA VERİLDİ

EZİNE'DE GENÇ GIDA DENETÇİLERİ İŞ BAŞINDA

YOLLAR ASFALTLANIYOR..!

RIDVAN UZ: “ŞİRKETLERİN DEĞİL HALKIN VEKİLİYİZ”

GEYİKLİ'DE PANAYIR

İŞHANI YIKILDI

“ÇEVRECİ” MİSAFİRLERİ AĞIRLADI

KANAL İNŞAATI DEVAM EDİYOR

YAZ AYLARINDA GÖZLERİMİZİ TEHDİT EDEN 6 HASTALIK!

DİZ KİREÇLENMESİNE KARŞI 6 ETKİLİ EGZERSİZ..!

Genel Müdür Erkılınç’tan 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı mesajı

İBRAHİM KUTVER BİGA ADA SPOR'DA…

ÇANAKKALE'DEN U-16 ve U-17 GELİŞİM LİGLERİNE İKİ TEMSİLCİ !

“GAZİ ORTAOKULU” GEZİDEYDİ

YEŞİL VATAN İÇİN TOPLANTI

ÇELTİK TARIMI BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

KUŞ GÖZLEM ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

YASAK, 1 HAZİRAN'DA BAŞLIYOR

ANKARA’da TEMASLARDA BULUNDU

ASFALTLAMA ÇALIŞMASINI TAKİP ETTİ

KAYADERE PİKNİK ALANI'NDA BİR ARAYA GELDİLER

ÇOMÜ'DE GÜVENLİ SÜRÜŞ VE TRAFİK BİLİNCİ EĞİTİMİ VERİLDİ

KANSERE KARŞI BESLENME ÖNERİLERİ

“2025 CHALLENGE GALLİPOLİ” YARIŞI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

SONA EREN SEZONUN DEĞERLENDİRMESİ

CHP İLÇE ÖRGÜTÜNDEN BASIN AÇIKLAMASI

GAZİ YAHYA EYSEN KAYACIK KÖYÜ'NDE TOPRAĞA VERİLDİ

EZİNE'DE GENÇ GIDA DENETÇİLERİ İŞ BAŞINDA

GELENEKSEL KÖY HAYIRLARI DEVAM EDİYOR

GEYİKLİ'DE EĞİTİM YÖNETİCİLERİYLE GÖRÜŞTÜ

“AŞILANIN, ÖNLEYİN, KORUNUN”

GÜZELKÖY'DE HIDRELLEZ ŞENLİĞİ DÜZNLENDİ

Yükleniyor