Tarih: 28.01.2023 11:33

ÇANAKKALE TSO YÖNETİM KURULU SELANİK TİCARET ODASI'NA ZİYARETTE BULUNDU...

Facebook Twitter Linked-in

 Çanakkale TSO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Başkan Yardımcısı Ersin Kahraman, Sayman Üye Turgay Kılıç, Yönetim Kurulu Üyeleri; Ahmet Çelik, Akın Yalman, Ayşe Önen Özoğuz, Berkin Karaca, Deniz Tennioğlu ve Proje Uzmanı Gökhan Doğru Selanik Ticaret Odası'nı ziyaret etti.
Ziyarette; Emmanouil Vlachogiannis, Oda İstatistikler, Çalışmalar ve Araştırmalar Müdür Yardımcısı Antonios Boumpoulas ve Oda Kurs ve Eğitimler Danışmanı Theodoros Axilithiotis hazır bulunurken Çanakkale TSO Yönetim Kurulu Üyelerine; Selanik Ticaret Ataşesi Ahmet Erdoğan ve Ataşelik Uzmanı Süha Haliloğlu eşlik etti. 
Çanakkale ve Yunanistan'ın Potansiyel Ticaret İlişkileri Görüşüldü
Çanakkale TSO Yönetim Kurulu'nun gerçekleştirdiği ziyarette; Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Çanakkale'nin öncelikli sektörleri ve ihracat potansiyeli hakkında bilgi verdi. Çanakkale ve Yunanistan arasında gıda sektöründen hizmet sektörüne kadar tüm sektörlerle ilgili işbirliği yapılabileceği görüşüldü.
Görüşme; Yunanistan'dan Çanakkale'ye alım heyeti gönderilebilmesi için Çanakkale TSO ve Selanik TO işbirliğinde yapılabilecek çalışmalarla devam ederken, Çanakkale TSO sektör temsilcileri mevcut ticaretin artırılması konusunda da önerilerde bulundu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —